Μενού Κλείσιμο

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΣΚ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΣΚ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 ο Πρόεδρος του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου κ. Αννουσάκης, συμμετείχε στην ημερίδα « Παρουσίασης Αποτελεσμάτων των Προγραμμάτων Διά Βίου Εκπαίδευσης» του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας) στο Ηράκλειο, κατόπιν προσκλήσεως.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τα προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης που έχουν υλοποιηθεί από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, στα οποία περιλαμβάνονταν και τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν στην Κίσαμο :

  1. Κοστολόγηση –Τιμολόγηση Διαχείριση Προϋπολογισμού
  2. Προσαρμοσμένες εφαρμογές λογισμικού υπολογιστικών φύλλων και βάσεων δεδομένων ( EXCEL, Access MS Office)στη μικρή επιχείρηση.
  3. Εκπαίδευση στα νέα διατροφικά πρότυπα για μικρές επιχειρήσεις του επισιτιστικού τομέα (80 ώρες), με έμφαση στην Κρητική Διατροφή.

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς ,μέλη του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, η Διεύθυνση του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Ο κ. Αννουσάκης δέχτηκε συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά για τη συνολική δράση του Ν.Ε.Σ.Κ. ενώ απέσπασε τη δέσμευση, ότι το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ θα συνεχίσει την άρτια συνεργασία του με το Σύλλογο, με στόχο την κατάρτιση και άρτια ενημέρωση των επαγγελματιών και εργαζομένων της Κισάμου.