Μενού Κλείσιμο

Επιχειρηματικές Συναντήσεις Β2Β Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει τα μέλη του ότι, όπως ανακοινώθηκε από το Ε.Β.Ε. Χανίων,

Το Επιμελητήριο προχωρά στην διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων B2B σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων – Ποτών Εξωτερικού Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε.

Πρόκειται για  Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που μεταξύ άλλων έχει σκοπό την  προώθηση και υποστήριξη των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό και η εκπροσώπηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό των επιχειρήσεων με διεθνή δραστηριότητα και των κλάδων της οικονομίας στους οποίους αυτές ανήκουν.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα τους  http://seletrope.gr/

Οι αντιπρόσωποι του Συνδέσμου θα βρεθούν στα Χανιά το τριήμερο 11-14 Οκτωβρίου 2012

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις προγραμματίζετε να γίνουν την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012  στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στο ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Ο χώρος του ΚΑΜ θα εξυπηρετήσει ως εκθεσιακός χώρος όπου μπορούν να προβληθούν τα προϊόντα και τον οποίο θα επισκεφτούν οι αντιπρόσωποι του Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 στην Αίθουσα Συνεδρίων του Επιμελητηρίου 2ος οροφος, θα ακολουθήσει συνάντηση κατά την οποία θα δοθούν χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά το Νομικό πλαίσιο Τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε),  τις Συσκευασίες Τροφίμων καθώς και την Σήμανση τους. 

Επιθυμία μας είναι βοηθήσουμε στην εμπορική προβολή των προϊόντων σας με γνώμονα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη παρουσία σας.

Για το λόγο αυτό θα ήταν ωφέλιμο να έχουμε το επόμενο διάστημα  στη διάθεση μας  τις  ετικέτες των προϊόντων σας  με τις αναλύσεις των προϊόντων όπως αυτές τοποθετούνται στο προϊόν  και φτάνουν στο ράφι των καταστημάτων και τα χέρια των καταναλωτών, προκειμένου να προβούμε σε προτάσεις βελτίωσης τους,  στην δομή και παρουσίαση τους ώστε να είναι εμπορικά επιτυχέστερες.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να  αποστείλουν συμπληρωμένη την δήλωση συμμετοχής έως τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 στο Επιμελητήριο Χανίων στο email: epixeirin@chania-cci.grή στο fax: 281210 28307 υπόψη κυρίας Ματαλιωτάκη Κωνσταντίνας

 Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα πρώτα προφίλ επιχειρηματιών που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση μας σε ότι αφορά την δημιουργία του All4Greece.com από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο αναρτήθηκαν και μπορείτε να δείτε πλέον στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.all4greece.com/search/node/chania

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με  το All4Greece.com  θα βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί  http://www.chania-cci.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=310:all4greece&catid=1:latest-news&Itemid=50

Θα χαρούμε να δεχθούμε και νέα εταιρικά προφίλ όσον εξαγωγέων θα ήθελαν να προβληθούν μέσω της ιστοσελίδας αυτής. 

Το προφίλ  αποτελείται από τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας, μια σύντομη περιγραφή της εταιρίας περίπου 100 λέξεων στα αγγλικά αλλά και στα Ελληνικά καθώς και μια σειρά φωτογραφιών των προϊόντων και μία τουλάχιστον φωτογραφία του χώρου παραγωγής. 

Είμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ετικέτες και θα χαρούμε να έχουμε μια κατ ιδίαν συνάντηση για να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη
Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ε.Σ.Κ. 

                                        Ο Πρόεδρος                                 Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Ε.Β.Ε. ΧΑΝΙΩΝ

                 Αννουσάκης Γεώργιος                               Χαιρετάκης Μιχαήλ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ