Μενού Κλείσιμο

Ευχαριστήριο παζαριού Μ.Παρασκευής 2012

ΚΙΣΑΜΟΣ 23/04/2012
ΑΡ.ΠΡΩΤ.75
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Για το παζάρι της Μεγ. Παρασκευής στην Κίσαμο

O Δήμος Κισαμου και ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισαμου θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όσους συνετέλεσαν στην διοργάνωση του Παζαριού της  Μ  Παρασκευής που στέφθηκε με απόλυτη ευτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά .
Συγκεκριμένα ευχαριστούν :την Επιτροπή που αποτελείται από τους  Σκορδυλάκη Γιώργο (αντιδήμαρχο), Χριστουλάκη Κων/νο , Θεοδωρογλακη Μιχάλη, Περαθωράκη Σαντρα , Μαρακάκη Βίκυ, Ανδρουλάκη Μανόλη, Ανουσάκη Γιώργο και Ξενοφών Ξηρουχάκη .
Επίσης τον Γιάννη Παπαδάκη για την επιμέλεια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Η Κίσαμος που δεν ξεχνάμε» και για την προβολή της εκδήλωσης στην Ιστοσελίδα του.
Τους χορηγούς επικοινωνίας το Κύδων ,την Νέα Τηλεόραση, την Τηλεόραση Κίσαμος και ιδιαίτερα το Γιάννη Πατεράκη , Το magic Fm 98,2 και ιδιαίτερα τον Μπάμπη Μαρή , το Ράδιο Ριζίτες , το Κρητικόραμα ,το Star fm , το Ρυθμό , τον Αντέννα Δυτικής Κρήτης και τον Κiss fm .
Επίσης την εφημερίδα  Νέοι Ορίζοντες και ιδιαίτερα τον Αντώνη Μουντακη για την προβολή – διαφήμιση και προώθηση της εκδήλωσης σε όλη την Κρήτη και στο διαδίκτυο.
Επίσης την Άλκηστη Ξηρουχάκη για τα μέλη του Συγκροτήματος που πλαισίωσαν το τραπέζι που καλωσόριζε τους επισκέπτες μας και την  Μαρία Κουνελάκη που οριοθέτησε το χώρο της εκδήλωσης με λουλούδια.
Επίσης ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες, εμπόρους, παραγωγούς και όλους όσους συμμετείχαν με τα προϊόντα τους στο παζάρι.
Τέλος ευχαριστούμε όσους επισκεφτήκατε την πόλη μας και στηρίξατε και αυτή μας την προσπάθεια δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε και σε άλλες παρόμοιες . 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ
Δήμαρχος Κισάμου

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
Πρόεδρος Νέου Εμπορικού Συλλόγου