Μενού Κλείσιμο

Ανοικτός Διαγωνισμός

photo_01_

photo_01_

Διαδικασία και Όροι Συμμετοχής στον Διαγωνισμό
Τι θέλουμε να επικοινωνεί το logo:
Θέλουμε ένα λογότυπο σύγχρονο, που να εκφράζει τη δύναμη των ιδεών μας και να μεταδίδει ενέργεια και θέληση για δημιουργία και εμπορική δραστηριότητα. Ζητάμε ένα νέο σύμβολο που θα αποτελέσει την εικόνα του ΝΕΣΚ στη νέα εποχή και θα εμπνεύσει όλους εμάς που πιστεύουμε πως μπορούμε να προσφέρουμε στον σύγχρονο καταναλωτή.
Σύμβολο:
Θα θέλαμε το λογότυπο να περιλαμβάνει ένα σύμβολο, ώστε να χρησιμοποιείται σε εφαρμογές αλλά και αυτόνομα από το όνομα “ΝΕΣΚ”, πχ όπως τα δελφίνια.
Χρώματα:
Στη δημιουργία δεν υπάρχουν περιορισμοί και ειδικά στα χρώματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα το οποίο πιστεύετε ότι θα δώσει ώθηση στο σχέδιο σας.
Μονοχρωμία:
Ασχέτως αν χρησιμοποιήσετε ένα ή περισσότερα χρώματα, το λογότυπο θα πρέπει να διαθέτει εφαρμογές σε μονοχρωμία, κυρίως σε ασπρόμαυρο.
Εφαρμογές:
Θα συνεκτιμηθεί η εφαρμογή και η ευχρηστία του λογοτύπου σε διάφορα μέσα όπως t-shirt, επιστολόχαρτα, κάρτες, αφίσες κ.τ.λ.
Κριτήρια Επιλογής για συμμετοχή:
Ένα λογότυπο για να συμμετέχει στο διαγωνισμό δεν θα πρέπει να καταπατά πνευματικά δικαιώματα τρίτων καθώς και δεν θα πρέπει να είναι προσβλητικό.
Εκλογή Νικητή:
Η διαδικασία επιλογής το νέου λογοτύπου του ΝΕΣΚ χωρίζεται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση οποιοσδήποτε θελήσει μπορεί να υποβάλει το δικό του λογότυπο – πρόταση. Στη δεύτερη φάση, τα λογότυπα θα υποβληθούν προς αξιολόγηση στην Κριτική Επιτροπή. Μέσα από την αξιολόγηση των τριών αυτών προτάσεων καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογών τους, η κριτική επιτροπή θα καταλήξει στο νέο λογότυπο της οργάνωσης και το οποίο θα ανακοινωθεί σε ειδική εκδήλωση.
Ημερομηνίες διαγωνισμού:
Από τις 28 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013 μπορείτε να σκεφτείτε, να δημιουργήσετε τη δική σας πρόταση για το νέο λογότυπο του ΝΕΣΚ και να το στείλετε στο nesk@nesk.gr  Θα λαμβάνετε απάντηση ότι λάβαμε την συμμετοχή σας.
Στις 11 Φεβρουαρίου 2013, η Κριτική Επιτροπή θα αναδείξει το νικητή του διαγωνισμού.
Έπαθλο Νικητή:
Μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για  αγορές από καταστήματα της Κισάμου.

Επιτροπή:
H σύνθεση της επιτροπής αξιολόγησης των λογότυπων του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στα επόμενα Δελτία Τύπου του Συλλόγου.

Copyright:
Το copyright των λογότυπων του διαγωνισμού ανήκουν στον δημιουργό εκτός από το λογότυπο του νικητή του διαγωνισμού που μεταφέρεται αυτόματα ως πνευματική ιδιοκτησία του ΝΕΣΚ, μετά την εκλογή και την οριστικοποίηση του λογοτύπου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αννουσάκης Γεώργιος