Μενού Κλείσιμο

Άνοιγμα Καταστημάτων τις Κυριακές

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και έχοντας πλήρη επίγνωση της απόγνωσης που έχει περιέλθει ο κλάδος του εμπορίου και των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παραμένει σταθερά αντίθετος στην απόφαση του Υπουργείου για άνοιγμα των καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο, καθώς αυτό θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πάγια θέση του Συλλόγου μας, είναι τα καταστήματα να παραμένουν κλειστά όλες τις Κυριακές του χρόνου, καθώς το άνοιγμα των καταστημάτων 6 Κυριακές το χρόνο θα οδηγήσει στο άνοιγμα των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές. Απόφαση που μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχει για τον κλάδο των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Εξαίρεση θα πρέπει να αποτελέσουν οι Τουριστικές περιοχές και μόνο, στις οποίες το άνοιγμα των καταστημάτων  τις Κυριακές θα πρέπει να προτείνεται από τους Εμπορικούς Συλλόγους της περιοχής, και να αποφασίζεται από τις κατά τόπους Περιφέρειες,  βάση των αναγκών της περιοχής και προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι επισκέπτες.

Ας μην επιτρέψουμε ένα ακόμα χτύπημα στον κλάδο μας, το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραίο.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Αντιπρόεδρος

Χαιρετάκης Μιχαήλ

Ο Γεν.Γραμματέας

Βερυκάκης Νικόλαος