Μενού Κλείσιμο

Τμήμα Αδειών Καταστημάτων

Κίσαμος 05/12/2014

Αρ. Πρωτ. 330

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στο γραφείο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 και ενώ συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι επαγγελματίες, όσο και οι πολίτες της Κισάμου στην καθημερινότητα τους, ζητήσατε τη συνεργασία και συνδρομή του Συλλόγου μας, σε θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος και των αναγκών, των επιχειρηματιών που εκπροσωπούμε ως φορέας.

Ένα εξ αυτών όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, είναι το θέμα της αδειοδότησης των καταστημάτων, για την οποία ζητήσατε την ενεργό βοήθεια του Συλλόγου μας, αναλαμβάνοντας ο Ν.Ε.Σ.Κ.,  μέρος της διαδικασίας και της ενημέρωσης των επαγγελματιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ε.Σ.Κ. σε συνεδρίαση του, συζήτησε την εν λόγω προοπτική και επιθυμεί την περαιτέρω ανάλυση εκ μέρους σας, προκειμένου να γίνει σαφές, με ποιο τρόπο θα μπορούσε να λειτουργήσει μια τέτοια συνεργασία Δήμου Κισάμου και Ν.Ε.Σ.Κ.

Η έκδοση αδειών καταστημάτων, απαιτεί γνώση, υπευθυνότητα, εγκυρότητα και συνεχή ενημέρωση, προκειμένου να επιταχύνονται οι διαδικασίες για τους εν δυνάμει επιχειρηματίες και για τους πολίτες γενικότερα.

Ο Σύλλογος μας, διατίθεται να συνδράμει και να βοηθήσει ενεργά το Δήμο Κισάμου, αναλαμβάνοντας το συμβουλευτικό-ενημερωτικό κομμάτι των αδειοδοτήσεων των καταστημάτων, αφού γίνει σαφές το πλαίσιο της συνεργασίας που θα μπορούσαμε να κινηθούμε ως φορείς.

Παρακαλούμε πολύ όπως μας διευκρινίσετε εγγράφως, αναλυτικά το πλαίσιο που θα μπορούσε να στηριχτεί μια τέτοιου είδους συνεργασία, προκειμένου να τεθεί προς αξιολόγηση σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ε.Σ.Κ.

Ο Ν.Ε.Σ.Κ. θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης της προσπάθειας που καταβάλλεται ως Δημοτική Αρχή, για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου Κισάμου. Σας ευχαριστούμε θερμά!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ