Μενού Κλείσιμο

Πρόταση Διοργάνωσης Παγκρήτιας Σύσκεψης Εμπ.Συλλόγων

Κίσαμος 21/01/2014

Αρ. Πρωτ. 264

ΠΡΟΣ: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

ΘΕΜΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της επιστολής του Ν.Ε.Σ.Κ. με αρ.πρωτ. 263/21-01-2014 προς την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου που ήδη σας έχουμε κοινοποιήσει, θα θέλαμε να καταθέσουμε το αίτημα της Διοίκησης του Συλλόγου μας, για τη διοργάνωση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα «ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ» Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, στην οποία προσκεκλημένοι θα πρέπει να είναι όλοι οι Βουλευτές της Κρήτης.

Στόχος της εν λόγω διοργάνωσης θα είναι, οι εκλεγμένοι του τόπου μας, να ακούσουν άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση, να συζητήσουν μαζί μας σε σχέση με τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και εντέλει να λογοδοτήσουν μπροστά σε όλους εμάς που τους εκλέξαμε, για τυχόν αναλγησία.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Κρήτης, μόνο κοινά συμφέροντα μπορεί να έχουν, καθώς η ανάπτυξη του νησιού μας, μας αφορά όλους.

Ενωμένοι σα μια γροθιά, πρεσβεύοντας με πάθος το γνωμικό «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», μπορούμε να υψώσουμε ανάστημα απέναντι σε όλους εκείνους, που έχουν βαλθεί να αποτελειώσουν τον εμπορικό κόσμο, καθώς σε λίγο δε θα υπάρχει επόμενη ημέρα για τις ΜμΕ.

Η ημερομηνία καθώς και ο τόπος διεξαγωγής της Σύσκεψης μπορεί να αποφασιστεί από κοινού, σε μια προσπάθεια να εξυπηρετηθούν όλοι οι Σύλλογοι του νησιού.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και περιμένουμε σύντομα τις προτάσεις σας!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ