Μενού Κλείσιμο

Περί Επιστολής Καταστηματαρχών οδού Σκαλίδη

Κίσαμος 16/04/2015

Αρ. Πρωτ. 358

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ

ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ  κ. ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ

Αξιότιμοι κύριοι,

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, την Πέμπτη 09/03/2015 παρέλαβε επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία υπογράφεται από καταστηματάρχες της οδού Σκαλίδη και αφορά την προερχόμενη από τους αγωγούς όμβριων υδάτων έντονη δυσοσμία της περιοχής.

Ως φορέας που εκπροσωπεί τους επαγγελματίες της Κισάμου, ο ΝΕΣΚ έθεσε το εν λόγω ζήτημα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Μ. Τετάρτη 08/04/2015.

Προσκεκλημένος στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. ήταν ως εκπρόσωπος των καταστηματαρχών που υπογράφουν την επιστολή ο κ. Πατεράκης Ευάγγελος.

Ο κ. Πατεράκης, εξέθεσε στο Δ.Σ. του ΝΕΣΚ το ιστορικό της εν λόγω επιστολής- αίτησης επίλυσης του προβλήματος και κατέθεσε την υπ’ άριθ. πρωτ.1089/16/03/2015 έκθεση με θέμα «ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ» της Δ/νσης  Δημόσιας  Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων- Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου προς το Δήμο Κισάμου.

Η παραπάνω έκθεση ελέγχου παρόλα αυτά, ουσιαστικά αναφέρεται στις αρμοδιότητες Δήμων και Κοινοτήτων και υποδεικνύει τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν, για την αντιμετώπιση και επίλυση του προβλήματος.

Με δεδομένο ότι ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, δεν έχει αρμοδιότητα επί του θέματος, εκπροσωπεί όμως τους επαγγελματίες της περιοχής και οφείλει να διαφυλάττει τα συμφέροντα τους , παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσετε για τις ενέργειες που  έχουν γίνει έως αυτή τη στιγμή, καθώς και για τις ενέργειες που προτίθεται να προβεί ο Δήμος Κισάμου για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ