Μενού Κλείσιμο

Ωράριο Τροφοδοσίας Καταστημάτων

Κίσαμος 19/03/2015

Αρ. Πρωτ. 348

ΠΡΟΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΔΟΥΒΛΕΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Αξιότιμη κυρία Δουβλετή,

Σε απάντηση της επιστολής σας με αρ.πρωτ.2565/17/03/2015 και θέμα «Καθορισμός ωραρίου τροφοδοσίας καταστημάτων», την οποία παραλάβαμε στη γραμματεία του Ν.Ε.Σ.Κ. σήμερα, ημέρα Πέμπτη 19/03/2015 , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σε συνεδρίαση του, έχει ήδη πάρει απόφαση επί του θέματος, την οποία και απέστειλε με την υπ΄αριθ. πρωτ. 21/07/07/2011 επιστολή του, στην τότε Δημοτική Αρχή Κισάμου, την οποία επιστολή σας επισυνάπτουμε.

Επιπλέον σας επισυνάπτουμε μια επιστολή του Ν.Ε.Σ.Κ. την οποία έλαβαν όλοι οι καταστηματάρχες του Καστελίου, καθώς και οι Τράπεζες της περιοχής, με απόψεις- προτάσεις-υποδείξεις του Συλλόγου μας  για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος κατά την Τουριστική περίοδο και τον καθορισμό του ωραρίου τροφοδοσίας των καταστημάτων. Η ίδια επιστολή, δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες ή τυχόν  διευκρινίσεις.

 

Κίσσαμος 07/07/2011

Αρ.Πρωτ. Νο.21

ΠΡΟΣ : ΔΗΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΥΠΟΨΙΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. Α. ΣΧΕΤΑΚΗ

& ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ Κ. Γ.ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, στα πλαίσια προσπαθειών βελτίωσης της εικόνας του τόπου μας και κατ΄επέκταση της ομαλότερης και πιο οργανωμένης λειτουργίας της αγοράς μας, προτείνουν η ώρα τροφοδοσίας των καταστημάτων να μη γίνεται αυθαίρετα, αλλά να περιοριστεί έως και τις 11:00πμ σε όλο το εύρος της πόλης του Καστελίου, ενώ στο διάστημα αυτό να οριστούν  συγκεκριμένοι χώροι όπου θα σταθμεύουν τα οχήματα τροφοδοσίας.

Επίσης, για τους παραπάνω λόγους,  να σταλούν επιστολές σε όλα τα καταστήματα, ώστε το φαινόμενο «παρκάρω έξω από το μαγαζί μου» να σταματήσει να υφίσταται πια.

Επιθυμούμε συνάντηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Α. Σχετάκη και τον πρόεδρο του τοπικού κ.Γ.Θεοδωρογλάκη ώστε να  δοθούν διευκρινήσεις, και να  συζητηθούν λεπτομέρειές για την υλοποιησιμότητα των παραπάνω.

 

Κίσαμος 22/07/2014

Αρ. Πρωτ. 296

“ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 & ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ”

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου με αφορμή την Τουριστική Περίοδο 2014 και έχοντας πλήρη επίγνωση του  κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης μας, απευθύνει θερμή παράκληση σε όλους τους επαγγελματίες για ομαδική και οργανωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος στο βαθμό που μας αναλογεί.

Είναι γνωστό ότι  η πόλη μας πάσχει από έλλειψη οργανωμένων χώρων στάθμευσης, αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για συμπεριφορές  έλλειψης σεβασμού και πολιτισμού που δυσχεραίνουν τη ζωή όλων μας.

Η εικόνα που παρουσιάζει το Καστέλι καθόλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου μόνο τιμητική δεν είναι για τους Δημότες του, αλλά και τους επαγγελματίες της Κισάμου.

  1. Αυτοκίνητα σταθμευμένα ανεξέλεγκτα σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, τα οποία δυσχεραίνουν τη διέλευση των επισκεπτών και των Δημοτών της Κισάμου.
  2. Επαγγελματίες που σταθμεύουν έξω από τα καταστήματα τους, δυσχεραίνοντας οι ίδιοι την πρόσβαση  των πελατών.
  3. Τροφοδοσία των καταστημάτων σε ώρες αιχμής, αποκλείοντας έτσι την εύκολη προσέλευση των πελατών στα καταστήματα.

Οι σημερινές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες επιβάλουν, να βελτιώσουμε έστω και σταδιακά, τις επιχειρήσεις μας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, σας καλεί να συμβάλετε όλοι στην προσπάθεια για μια όμορφη και πιο λειτουργική πόλη. Μια πόλη όπου ο καθένας μας σέβεται τον συμπολίτη του και τον επισκέπτη.

ΠΡΕΠΕΙ & ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σταματήσουμε να σταθμεύουμε παράνομα, οπωσδήποτε έξω από την εργασία μας ή από το κατάστημα που κάνουμε τις αγορές μας ή απολαμβάνουμε τον καφέ και το ποτό μας.

ΠΡΕΠΕΙ & ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αναζητήσουμε σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών νόμιμους ελεύθερους χώρους στάθμευσης για να αφήσουμε το όχημα μας, πράγμα που θα βελτιώσει την απρόσκοπτη πρόσβαση πελατών στα καταστήματα μας αλλά και θα αναβαθμίσει αισθητικά την πόλη μας.

ΠΡΕΠΕΙ & ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της αισθητικής (εσωτερικά και εξωτερικά) των καταστημάτων μας, φροντίζοντας τουλάχιστον για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων (πεζοδρόμια) στο χώρο ευθύνης μας και προφανώς το εσωτερικό των καταστημάτων.

ΠΡΕΠΕΙ & ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τροφοδοτούμε τα καταστήματα μας έως τις 11.00πμ,  διευκολύνοντας έτσι την απρόσκοπτη διέλευση πεζών και οχημάτων στο υπόλοιπο της ημέρας.

Οι στόχοι που θέτουμε είναι:

  1. Πρωτίστως, αποτροπή παράνομης στάθμευσης, των  ίδιων των Επαγγελματιών όσο και των υπαλλήλων  Υπηρεσιών μπροστά από τα καταστήματα τους και τον χώρο εργασίας τους. Παράλληλα προτροπή των πελατών, επισκεπτών προς αναζήτηση νόμιμου ελεύθερου χώρου στάθμευσης.
  2. Η αισθητική αναβάθμιση των προσόψεων και του εσωτερικού διάκοσμου των καταστημάτων, δίνοντας έμφαση τουλάχιστον στην καθαριότητα, η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με την πολιτιστική μας κληρονομιά.
  3. Η τροφοδοσία των καταστημάτων, κατόπιν ενημέρωσης και συνεργασίας με τους προμηθευτές μας να γίνεται καθημερινά έως τις 11.00πμ.
  4. Η επιχειρηματική ανάπτυξη κουλτούρας, φιλικής προς τον άνθρωπο (ανθρωποκεντρική), προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες μας, ενδυναμώνοντας έτσι την τοπική επιχειρηματικότητα, ανταγωνιστικότητα, οικονομία και κοινωνία.

ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!!!

Γίνε και εσύ συμμέτοχος στην προσπάθεια μας, για μια πιο ανθρώπινη και όμορφη πόλη!!!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ