Μενού Κλείσιμο

Επιστολή Διαμαρτυρίας στο Υπ.Ανάπτυξης

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΟ κ. Κωστή Χατζηδάκη

                                                                                                                                    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης

Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων

Βουλευτές Νομού Χανίων

Μέλη Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών εκφράζει  ακόμα μια φορά την έντονη αντίθεση του στην συστηματική εξόντωση των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας μας.

Καταθέτουμε την απόλυτη αντίθεση μας, στην πρόθεση σας να ανοίξετε τα καταστήματα  τις Κυριακές, αποσκοπώντας εξόφθαλμα πλέον στην ενίσχυση εκ νέου των  επιχειρήσεων που πιθανόν να εξυπηρετούν καλύτερα τα συμφέροντα σας.

Ξεχνάτε ότι ανέκαθεν η χώρα μας στήριζε την οικονομία της, στις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις.

Βαλθήκατε να οδηγήσετε τον εμπορικό κόσμο, τους απλούς βιοπαλαιστές της καθημερινότητας, ακόμα γρηγορότερα στην αυτοχειρία  που τον τελευταίο χρόνο έχει πάρει διαστάσεις μάστιγας στη χώρα μας.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, παραμένοντας πιστός στις αξίες που έχει κληθεί να υπερασπίζεται, δηλώνει την αμετάκλητη αντίθεση του στην προσπάθεια σας να αποτελειώσετε τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας.

Σε αυτό το πλαίσιο το Δ.Σ. του Ν.Ε.Σ.Κ.  σε συνεδρίαση του, αποφάσισε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Κισάμου να ακολουθήσει το πρότυπο όλων των προηγούμενων ετών, ανοίγοντας μόνο την  Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012.

Αφουγκραστείτε τη φωνή των εμπόρων που στο σύνολο τους αντιδρούν στις τελευταίες αποφάσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης και μέσα από το πλαίσιο της συνεργασίας  με τα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα αλλά και της πραγματικής διάθεσης για ανεύρεση λύσεων, αναζητήστε τις λύσεις εκείνες που πραγματικά θα ωφελήσουν στην αύξηση των πενιχρών πλέον εσόδων των επιχειρήσεων, αλλά και του καταναλωτικού κοινού.

Βοηθήστε να κρατήσουμε ζωντανά όλα αυτά που μας χαρακτηρίζουν ως Έλληνες.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                   ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ