Μενού Κλείσιμο

Χρεώσεις Τιμολογίων ΔΕΗ

Κίσαμος 14/01/2014

Αρ. Πρωτ. 260

ΠΡΟΣ: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΚΟΡΚΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Αξιότιμε κ. Κορκίδη,

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ως φορέας που καλείται να υπερασπίσει τα δικαιώματα των μελών του, θα  ήθελε να καταθέσει στην Διοίκηση της Ε.Σ.Ε.Ε. τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες συναδέλφων μας, αναφορικά με τις υπερβολικές αυξήσεις, που παρατηρούνται στην χρέωση του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ Α.Ε.

Σε ένα περιβάλλον δυσεπίλυτων προβλημάτων για τις ΜμΕ της χώρας μας, ο εμπορικός κόσμος έρχεται αντιμέτωπος  με εξόφθαλμες αδικίες, όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης των ΜμΕ , έναντι των  μεγάλων Αλυσίδων Καταστημάτων.

Μία εξ αυτών σύμφωνα με καταγγελίες εμπόρων της περιοχής της Κισάμου, είναι η διαφορετική χρέωση του τιμολογίου της ΔΕΗ Α.Ε. στις μικρές επιχειρήσεις , στις οποίες η χρέωση είναι ακριβότερη από τη χρέωση που υφίσταται στις μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις.

Παρακαλούμε θερμά τη Διοίκηση της Ε.Σ.Ε.Ε. όπως μας ενημερώσει για το κατά πόσο οι εν λόγω καταγγελίες ευσταθούν και αν ναι, θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν και σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και ευελπιστούμε σε μια διαφωτιστική απάντηση από μέρους σας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος        Ο Γεν. Γραμματέας

Αννουσάκης Γεώργιος        Βερυκάκης Νικόλαος