Μενού Κλείσιμο

Αστική Αναζωογόνηση της Κισάμου

Κίσαμος 17/01/2014

Αρ. Πρωτ. 262

ΠΡΟΣ: Ευρωβουλευτή Οικολόγων Πράσινων κ. Χρυσόγελο Νικόλαο

ΘΕΜΑ: “ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ”

Αγαπητέ κύριε Χρυσόγελε,

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλες στις 29-30&31 Ιανουαρίου 2014, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την επιθυμία μας  για την άμεση ενημέρωση του Συλλόγου μας όσον αφορά στις     «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση» στοχεύοντας στις δυνατότητες ανάπτυξης της Κισάμου.

Είναι γνωστό ότι η Κίσαμος διαθέτει τρεις από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Κρήτη, την Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από Ελαφονήσι, Μπάλο & Φαλάσαρνα, καθώς και αρχαιολογικούς και άλλους προορισμούς.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου συνεχίζοντας την προσπάθεια του για την «Προβολή- Προώθηση & Ανάπτυξη της Κισάμου» επιθυμεί μέσα από γόνιμες συνεργασίες και πρωτοβουλίες, να επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε επίπεδο τοπικής ανάπτυξης.

Ως εκ τούτου ,θα θέλαμε να σας καταθέσουμε την επιθυμία του Δ.Σ. για το συντονισμό εκ μέρους σας, συναντήσεων του Προεδρείου του Συλλόγου με υπηρεσίες του Κοινοβουλίου, προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις του ΝΕΣΚ, στο πλαίσιο της «Αστικής Αναζωογόνησης» της Κισάμου.

Προς ενημέρωση σας, σας παραθέτουμε επιγραμματικά τις προτάσεις του ΝΕΣΚ, τις οποίες θα σας αναλύσουμε επί προσωπικού, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα έγγραφα.

“ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

  1. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ “OPEN MALL”
  3. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
  4. ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
  5. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Επιπρόσθετα όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει τηλεφωνικά, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του ΝΕΣΚ κ. Πατεράκης Ευάγγελος, επιθυμεί συνάντηση με την Επίτροπο Αλιείας κ. Δαμανάκη ή κάποιο υπεύθυνο του γραφείου της , προκειμένου να κατατεθούν επιστολές από τα Προεδρεία των Συλλόγων Αλιείας της περιοχής της Κισάμου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση σας στο αίτημα του Συλλόγου μας για επίσκεψη του Δ.Σ. στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς και για την πρόσκληση σας αλλά και τη βοήθεια σας στη διοργάνωση των αναγκαίων συναντήσεων του Προεδρείου του ΝΕΣΚ. Είμαστε στη διάθεση σας για διευκρινήσεις.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ