Μενού Κλείσιμο

Απομάκρυνση Κάδων Απορριμμάτων

Κίσαμος 18/06/2012

                                                                                                                        Αρ. Πρωτ. 87

ΠΡΟΣ: ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, με αφορμή ότι η Τουριστική Περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και η επισκεψιμότητα στην πόλη μας θα  είναι αυξημένη καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με αποκορύφωμα το Δεκαπενταύγουστο, παρακαλεί το Δήμο Κισάμου να μεριμνήσει για την απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από τη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου έως και τη Λίμνη Κισάμου.

Το θέαμα που αντικρίζουν οι επισκέπτες εισερχόμενοι στο Καστέλι, μόνο τιμητικό δεν είναι για την πόλη μας.

Κάδοι απορριμμάτων τοποθετημένοι σε όλη τη διαδρομή των επισκεπτών «ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ» με τελείως αντιαισθητικό τρόπο την πόλη, δυσχεραίνουν την ατμόσφαιρα λόγω κακοσμίας και γίνονται επικίνδυνοι για τα διερχόμενα οχήματα.

Δεν επιτρέπεται οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης να αναπνέουν τη δυσοσμία των κάδων απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης. 

Η προστασία του περιβάλλοντος, η υγιεινή αλλά και η αισθητική της πόλης μας, είναι υπόθεση που αφορά όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου προτείνει την απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης έως και τη Λίμνη Κισάμου, την τοποθέτηση κατά πυκνά διαστήματα καλαίσθητων και εύχρηστων δοχείων απορριμμάτων ή άλλων ειδικών κάδων υποδοχής υπολοίπων κατανάλωσης, μικροαντικειμένων κλπ. για  την εν γένει βελτίωση της λειτουργικότητας της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αλλά και για

την ενίσχυση της ελκυστικότητας και της λειτουργικότητας των εμπορικών περιοχών της πόλης.

Στηριζόμαστε στην άμεση ανταπόκριση σας για την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

   Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Αννουσάκης Γεώργιος                                     Βερυκάκης Νικόλαος