Μενού Κλείσιμο

Αίτηση Μείωσης Τελών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων

Κίσαμος  08/05/2012

                                                                                                           Αρ. Πρωτ.  78

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΥΠΟΨΙΝ: Αντιδημάρχου κ. Κουμάκη Νεκτάριου &

                  Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πιτσιγαυδάκη Χαράλαμπου

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου λαμβάνοντας υπόψιν του τα επαναλαμβανόμενα παράπονα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Παραλιακή Ζώνη του Καστελίου και έχοντας επίγνωση των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Ελλάδα, ζητά από το Δήμο Κισσάμου τη μείωση του  τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων της συγκεκριμένης Ζώνης.

Τα τέλη αυτή τη στιγμή ανέρχονται στα 14euro/tm(περίπου),  ποσό που οι επιχειρηματίες αδυνατούν πλέον να καταβάλουν και για το λόγο αυτό αιτούμαστε τη μείωση του στα 10euro/tm, καθώς και να οριστεί ως «Ανταποδοτικό».

Η Παραλία Τελωνείου είναι κομμάτι της Κισσάμου με μεγάλη επισκεψιμότητα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και οι επιχειρηματίες καταβάλλουν προσπάθειες ώστε η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών να παραμένει υψηλή.

Μεγάλο πρόβλημα  ωστόσο παραμένει  και η πρόσβαση στην Παραλία , καθώς δεν υπάρχουν πινακίδες  με την ένδειξη «ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ» οι οποίες θα διευκόλυναν τους επισκέπτες και  θα έκαναν ευκολότερη την πρόσβαση τους σε αυτή.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμος Κισσάμου θα μεριμνήσει άμεσα για την επίλυση και των δύο παραπάνω θεμάτων, πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Ευχαριστούμε πολύ!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

                               Αννουσάκης Γεώργιος                                 Βερυκάκης Νικόλαος