Μενού Κλείσιμο

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΝΕΣΚ

Την  Tετάρτη 22 Ιανουαρίου, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου,  πραγματοποίησε    την καθιερωμένη  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του καθώς και την βράβευση των  νικητών του διαγωνισμού  “Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας & πρόσοψης Καταστήματος .

Την εκδήλωση  η οποία πραγματοποιήθηκε  σε ιδιαίτερα ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα στα γραφεία του Συλλόγου, τίμησαν   με την παρουσία  τους ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης Γιώργος ,  ο Πρόεδρος  του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων κ. Ροκάκης  Αντώνιος , οι Αντιδήμαρχοι κ. Σταθόπουλος Αντώνης  & Χαχλάκης Γιώργος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Κατερινάκη Νίκη, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, κα Ξηρουχάκη Άλκηστις, ο Πρόεδρος του τοπικού Κισάμου κ. Κουντουράκης Βασίλης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Κουρτάκη Δήμητρα, επιχειρηματίες  μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Την  Βασιλόπιτα  ευλόγησε ο  Αιδεσιμότατος π. Εμμανουήλ Μπαριωτάκης εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο  πρόεδρος  κ. Πατεράκης στον χαιρετισμό του αφού  ευχήθηκε και ευχαρίστησε  τους παρευρισκόμενους, έκανε μια σύντομη αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου  τη χρονιά που πέρασε,  ζητώντας   συνάμα από τα μέλη και τους φίλους αρωγή και συμπαράσταση, προκειμένου ο Ν.Ε.Σ.Κ. να συνεχίσει τις προσπάθειες που καταβάλλει, για τη διεκπεραίωση των στόχων που έχει θέσει και συνεχίζει να θέτει.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης  ο κ. Ροκάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Σταθόπουλος.

 Ακολούθησε η βράβευση των 5 νικητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό “Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας & πρόσοψης Καταστήματος ”.

 Η εκδήλωση έκλεισε με  παραδοσιακό κέρασμα.

Ευχαριστούμε θερμά τα ζαχαροπλαστεία Παπαδάκης Δημήτρης & ΑΦΟΙ  Σημαντηράκη, τον Κονταξάκη Ανδρέα- Σέσουλα, τους Γ&Β Πατεράκη-κρεοπωλείο για την ευγενική από μέρους τους προσφοράς εδεσμάτων, καθώς και την Δουβλετή  Βαγγελιώ –Ενθύμιον για την προσφορά  αναμνηστικού δώρου.

  Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε  στον κ. Σταματάκη Ιωάννη –Διευθυντή Πωλήσεων της Εταιρείας, “ΙΟΝ Α.Ε” για την  άμεση ανταπόκριση  και έμπρακτη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια,  με  την ευγενική προσφορά   προϊόντων σοκολάτας στις  εορταστικές εκδηλώσεις  μας, αποδεικνύοντας την  αγάπη του για τον τόπο του.

Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες  στα τοπικά ΜΜΕ Νέοι Ορίζοντες , blog Sadentrepese, και biskotto .gr

που πάντα ανταποκρίνονται  με συνέπεια και επαγγελματισμό στην προβολή όλων των εκδηλώσεων του Ν.Ε.Σ.Κ.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα, ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.