Μενού Κλείσιμο

Σύσκεψη ΝΕΣΚ με Επαγγελματίες Παραλίας Τελωνείου

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει ότι, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00, συναντήθηκαν στο γραφείο του Συλλόγου ο  Πρόεδρος κ. Πατεράκης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Παπαδάκης με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Παραλία Τελωνείου στην Κίσαμο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν……………

η συζήτηση των προβλημάτων  που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της παραλίας και η προσπάθεια ανεύρεσης λύσεων από κοινού.

Η συνάντηση υλοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τους παρευρισκόμενους και από τις δύο πλευρές, να επιδιώκουν την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων στα θέματα που τους απασχολούν.

Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, αποφασίστηκε  ομόφωνα, να κατατεθούν στο Δήμο Κισάμου με επιστολή του Ν.Ε.Σ.Κ. τα σημαντικότερα από τα προβλήματα, προκειμένου με τη συνεργασία όλων, να δοθούν λύσεις.

Η σύσκεψη του ΝΕΣΚ με τους επαγγελματίες της Παραλίας Τελωνείου, ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι υπάρχουσες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες , δυσκολεύουν το έργο όλων των φορέων, επιβάλλοντας την ύπαρξη δημιουργικών συνεργασιών για την παραγωγή καλύτερων αποτελεσμάτων.

Ο ΝΕΣΚ πιστός στις δυνατότητες που δίνουν οι συνεργασίες, συνεχίζει, με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ            ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ