Μενού Κλείσιμο

Ανακοίνωση ΝΕΣΚ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου εκφράζει για άλλη μια φορά την έντονη αγωνία του εμπορικού κόσμου της Κισάμου για τις αρνητικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Εκφράζει ρητά την κατηγορηματική αντίθεση του, στα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης, που μοναδικό στόχο έχουν τον ολοκληρωτικό αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) αποφάσισε ομόφωνα, τη συμμετοχή  των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Πανελλαδική κινητοποίηση της 4ης Φεβρουαρίου 2016.

Προασπίζοντας την ιδεολογία των συντονισμένων, ουσιαστικών και μεθοδευμένων κινήσεων, έτσι ώστε να υπάρχουν τα μέγιστα αποτελέσματα,  ο ΝΕΣΚ συντάσσεται  με τις  προτεινόμενες μορφές κινητοποιήσεων της Πέμπτης 04 Φεβρουαρίου 2016, όπου οι φορείς εκπροσώπησης των εργαζομένων της χώρας και οι επιστημονικοί φορείς προχωρούν σε 24ωρη απεργία με κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης.

Αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι το επικείμενο κλείσιμο των καταστημάτων, αποδεδειγμένα επιβαρύνει την ήδη δυσχερή κατάσταση των επαγγελματιών χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα,ο ΝΕΣΚ προτείνει το συμβολικό κλείσιμο των καταστημάτων της Κισάμου, την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016 από τις 08:00 πμ έως τις 11:00 πμ. και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν  ενεργά .

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ