Μενού Κλείσιμο

Ολοκλήρωση Επιδοτούμενων Προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-25

“ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ”

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα τμήματα των επιδοτούμενων εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο πλαίσιο της Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης ΛΑΕΚ 1-25 τα οποία υλοποιήθηκαν από το Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ.

Αντικείμενα Κατάρτισης :

  1. Πληροφορική για Αρχάριους
  2. Πληροφορική για Προχωρημένους

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ευχαριστεί εγκάρδια…………….

το ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ και ιδιαίτερα τον κ. Γασπαράκη Κων/νο και την κα Κακαουνάκη Κατερίνα για την άριστη συνεργασία, τόσο στην προετοιμασία όσο και στην υλοποίηση όλων των προγραμμάτων, τη σωστή οργάνωση και το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό.

Ακόμη ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές ,κ. Παπαευαγγέλου Χαρίλαο (Καθ. Πληροφορικής),

τον κ. Αποστόλου Ματθαίο (Καθ. Πληροφορικής) και τον κ. Μπόμπο Παναγιώτη (Επόπτη Δημόσιας Υγείας/Υγιεινολόγο), που συνεργάστηκαν άψογα με τους καταρτιζόμενους προκειμένου να έχουν  τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τα προγράμματα, καθώς και το Τσατσαρωνάκειο Πνευματικό Πολιτιστικό Πολύκεντρο για την διάθεση της αίθουσας των υπολογιστών.

Τέλος ευχαριστούμε εγκάρδια όλους τους καταρτιζόμενους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και συνεργάστηκαν άψογα τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, καθόλη τη διάρκεια των προγραμμάτων.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ           ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ