Μενού Κλείσιμο

Εκδηλώσεις Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς ΝΕΣΚ

“ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΗ- ΒΑΣΙΛΗΣ”  & “ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ”

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΣΚ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, με κίνητρο την επιτυχία και τη θερμή ανταπόκριση μικρών και μεγάλων τα προηγούμενα χρόνια, για ακόμα μια χρονιά θα φέρει στην Κίσαμο το Χριστουγεννιάτικο Τραινάκι, το οποίο θα πλαισιώνεται  από εκπλήξεις, δωράκια από τον Αη Βασίλη, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από επαγγελματία Dj, υπέροχα χορευτικά από τις Σχολές Κλασικού & Σύγχρονου Χορού“THE ART OF DANCE” και “DANCE 4YOU” , καθώς και εκδηλώσεις σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου, όπως “Η Νύχτα των Ευχών” & “Γράμμα στον Αη Βασίλη”.

Στο πλαίσιο προγραμματισμού των παραπάνω εκδηλώσεων , επιθυμεί να προσλάβει άτομο με εμπειρία και ανάλογη διάθεση, για να αναλάβει τα καθήκοντα του Αη-Βασίλη, καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Ο αγαπημένος σε  όλους Αη-Βασίλης θα πρέπει να υποδεχτεί, να αγκαλιάσει και να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους.

Επίσης ζητούνται άτομα για να εργαστούν ως συντονιστές των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Τζανακάκη τις εξής ημερομηνίες: 23,24,30,31 Δεκεμβρίου 2015.

Απαραίτητη η Εορταστική διάθεση.

Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του ΝΕΣΚ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος ή στα Τηλ. Επικοινωνίας: 2822022772 – 6988934328 & 6945804249

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αννουσάκης Γεώργιος