Μενού Κλείσιμο

Συναντήσεις Δ.Σ. Ν.Ε.ΣΚ. με κ.Χρυσόγελο & κ.Κορκίδη

IMG_0835

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Το Δ.Σ. του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την προβολή, προώθηση και ανάπτυξη της Κισάμου και των τοπικών επιχειρήσεων, προέβει σε δύο διαδοχικές και εξίσου εποικοδομητικές συναντήσεις την Παρασκευή 05/04 και το Σάββατο 06/04/2013.

Αφενός την Παρασκευή 05/04/13, συναντήθηκε στο γραφείο του Συλλόγου, με τον Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πρασίνων κ. Χρυσόγελο Νικόλαο, μετά από αίτηση του προς το Ν.Ε.Σ.Κ. 

IMG_0835

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Κίσαμο και τις προοπτικές για την ανάπτυξη της. Ο Ν.Ε.Σ.Κ. κατέθεσε τις απόψεις και τις προτάσεις του, οι οποίες βρήκαν πολύ θετική ανταπόκριση. Ο κος Χρυσόγελος ενημέρωσε το Δ.Σ. για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και έδωσε την υπόσχεση ότι θα βοηθήσει το Σύλλογο, προκειμένου  να υλοποιηθούν προγράμματα ανάπτυξης της Κισάμου.

Αφετέρου το Σάββατο 06/04/2013 ο Πρόεδρος  του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων κ. Μαργαρώνης Ιωάννης, προσκάλεσε τα Προεδρεία των Εμπορικών Συλλόγων Χανίων σε σύσκεψη, υπό τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Βασίλη Κορκίδη. 

_1

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του εμπορίου, καθώς και οι προοπτικές για την ανάπτυξη του.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου κατέθεσε το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου και ανέπτυξε τις δράσεις  που αφορούν στο «ΠΡΟΤΕΚ» (Προώθηση Τοπικών Επιχειρήσεων Κισάμου),καθώς και στο πρόγραμμα της «Ομάδας Εθελοντών».

Ο κ. Κορκίδης έδωσε συγχαρητήρια στο Σύλλογο για τις δράσεις του και πρότεινε οι συγκεκριμένες δράσεις του Συλλόγου να παρουσιαστούν στη Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Ε.Ε. 20 & 21 Απριλίου στην Αθήνα.

Με γνώμονα ότι η προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς και η προβολή και ανάπτυξη της Κισάμου, μπορεί να υλοποιηθεί μόνο μέσα από συνεργασία φορέων, ο Ν.Ε.Σ.Κ. καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπάρξουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Σε αυτή την προσπάθεια του Συλλόγου θα πρέπει να είμαστε όλοι συμμέτοχοι και συμπαραστάτες.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αννουσάκης Γεώργιος