Μενού Κλείσιμο

Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων

Υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Εργοδοτών & Εργαζομένων των Επιχειρήσεων της Κισάμου , σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που αφορούν τους Εργοδότες και Εργαζόμενους στις επιχειρήσεις της Κισάμου, σε θέματα «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων», εφόσον η συμμετοχή είναι επαρκής για τη δημιουργία τμήματος 25 ατόμων.

1. Αντικείμενο Προγράμματος

Αντικείμενο των προγραμμάτων είναι η κατάρτιση των εργοδοτών καθώς και του προσωπικού των επιχειρήσεων   σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, σύμφωνα με την επίσημη εκπαίδευση του ΕΦΕΤ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα οδηγεί σε πιστοποίηση των καταρτιζομένων μετά από εξετάσεις στον ΕΦΕΤ, εφόσον το επιθυμούν οι επιχειρήσεις. 

Η εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων αφορά όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων καθώς και η προστασία του καταναλωτή.

 Η διάρκεια  του σεμιναρίου είναι 10 ώρες και θα ολοκληρωθεί σε 2 ημέρες.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του Ν.Ε.Σ.Κ. και στο τηλέφωνο 28220-22772 καθημερινά 09.00-13.00

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

                                                                                                                                Αννουσάκης Γεώργιος