Μενού Κλείσιμο

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα πρώτα τμήματα ΛΑΕΚ 1-25

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δύο πρώτα τμήματα των επιδοτούμενων εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο πλαίσιο της Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης ΛΑΕΚ 1-25 με αντικείμενο κατάρτισης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ &ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ-ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ», τα οποία υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

 

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου θέλει να ευχαριστήσει εγκάρδια το ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ και ιδιαίτερα τον κ. Κουλιεράκη Ιωάννη και την κα Αγγελάκη Αντωνία για την άριστη συνεργασία τόσο στην προετοιμασία όσο και στην υλοποίηση των προγραμμάτων, τη σωστή οργάνωση και το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό.

Ακόμη ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές , κ. Κουλιέρη Νικόλαο-Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης, κ. Μουντάκη Νικόλαο-Οικονομολόγο και κα Γαλάνη Στέλλα-Οικονομολόγο, που συνεργάστηκαν άψογα με τους καταρτιζόμενους προκειμένου να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα το πρόγραμμα.

Τέλος ευχαριστούμε εγκάρδιαόλους τους καταρτιζόμενους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και συνεργάστηκαν άψογα τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, καθώς και την κα Νοικοκυράκη Νίκη που βοήθησε τη γραμματεία του Συλλόγου όταν παρέστει ανάγκη.

Συνεχίζουμε με την υλοποίηση στο πλαίσιο ΛΑΕΚ 1-25 δύο τμημάτων με αντικείμενο κατάρτισης«ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» καθώς στόχος μας είναιμέσα από τα προγράμματα επιμόρφωσης, οι επιχειρήσεις της Κισάμου να γίνουν πιο ελκυστικές & ανταγωνιστικές, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της αγοράς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αννουσάκης Γεώργιος