Μενού Κλείσιμο

Ολοκλήρωση Σεμιναρίου

__3

__3

 __1

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των πράξεων με τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΑΠ 7, 8, 9», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο -Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων.


Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και ιδιαίτερα τον κύριο Φραγκιαδουλάκη Μανώλη για την άψογη συνεργασία, τη σωστή οργάνωση και το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό, την εισηγήτρια του σεμιναρίου κυρία Γαλάνη Στέλλα- Οικονομολόγο που με τις γνώσεις της και την άψογη συνεργασία με τους καταρτιζόμενους τους βοήθησε στην κατανόηση του θέματος του σεμιναρίου, το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και όλους τους καταρτιζόμενους για τη συμμετοχή και την άψογη συνεργασία  τους στο πρόγραμμα .

Ο Ν.Ε.Σ.Κ. θα  συνεχίσει την υλοποίηση  εκπαιδευτικών προγραμμάτων τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζόμενους  των επιχειρήσεων, με στόχο οι επιχειρήσεις της Κισάμου να γίνουν πιο ανταγωνιστικές σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της αγοράς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αννουσάκης Γεώργιος