Μενού Κλείσιμο

Ολοκλήρωση Σεμιναρίου “Προσαρμοσμένες Εφαρμογές Λογισμικού”

Την Παρασκευή 18/10/2013 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σεμινάριο που διοργανώθηκε από  το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας σε συνεργασία με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου με τίτλο: «ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ & ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ», το οποίο ήταν διάρκειας 36 ωρών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των πράξεων με τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΑΠ 7, 8, 9», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο -Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και ιδιαίτερα τον κύριο Φραγκιαδουλάκη Μανώλη για την άψογη συνεργασία, τη σωστή οργάνωση και το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό, τον εκπαιδευτή του προγράμματος κύριο Κλεισαρχάκη Μιχάλη, που με τις γνώσεις του και την άψογη συνεργασία με τους καταρτιζόμενους εμπλούτισε τις γνώσεις τους στα προγράμματα EXCEL & ACCEESS , το Τσατσαρωνάκειο Πνευματικό Πολιτιστικό Πολύκεντρο για την παραχώρηση της αίθουσας των υπολογιστών, καθώς και όλους τους καταρτιζόμενους για τη συμμετοχή και την άψογη συνεργασία  τους στο πρόγραμμα .

Ο Ν.Ε.Σ.Κ. συνεχίζει την υλοποίηση  εκπαιδευτικών προγραμμάτων τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζόμενους  των επιχειρήσεων της Κισάμου, με το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης με τίτλο«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ» διάρκειας 80 ωρών σε συνεργασία με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Στόχος μας είναι, μέσα από τα προγράμματα επιμόρφωσης οι επιχειρήσεις της Κισάμου να γίνουν πιο ελκυστικές & ανταγωνιστικές, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της αγοράς.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ