Μενού Κλείσιμο

Νέο Τμήμα Σεμιναρίου Επιμόρφωσης Εργοδοτών Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄Κατηγορίας

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Κίσαμο, ότι δέχεται  αιτήσεις για τη δημιουργία νέου τμήματος, του Σεμιναρίου Επιμόρφωσης Εργοδοτών Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄ Κατηγορίας που προτίθεται να υλοποιήσει σε συνεργασία με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 17/96 (ΠΔ 17/96), κάθε επιχείρηση που απασχολεί, ή πρόκειται να απασχολήσει προσωπικό, πρέπει να έχει Τεχνικό Υγείας και Ασφάλειας (ΤΥΑ), δηλωμένο στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Από την ίδια Νομοθεσία, προβλέπεται ότι καθήκοντα ΤΥΑ σε μικρές επιχειρήσεις, μπορούν να ασκήσουν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, αρκεί να έχουν παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο επιμόρφωσης εργοδοτών για την άσκηση των καθηκόντων τους ως Τεχνικών Ασφάλειας, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Εργασίας.

Τα σεμινάρια αυτά είναι διάρκειας:

  • 10 ωρών για επιχειρήσεις Γ! κατηγορίας επικινδυνότητας: Γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ιατρεία, λοιπές υπηρεσίες, μεταφορές, εμπόριο, αποθηκεύσεις, τράπεζες,  διοικητικές υπηρεσίες, υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών.

Ο Ν.Ε.Σ.Κ. στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του, πρόκειται να υλοποιήσει τα Σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας στην Κίσαμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σεμινάριο του 4ου τμήματος Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄ Κατηγορίας θα υλοποιηθεί μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου για τη διευκόλυνση των επιχειρηματιών.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος και στο τηλέφωνο

28220-22772.

Ωράριο λειτουργίας γραφείου: 09.00- 13.00

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Αντιπρόεδρος ΝΕΣΚ &                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Β΄ Αντιπρόεδρος Ε.Β.Ε. ΧΑΝΙΩΝ                                          ΝΕΣΚ

Χαιρετάκης Μιχαήλ                                           Βερυκάκης Νικόλαος