Μενού Κλείσιμο

Νέα Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων στο Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄Κατηγορίας

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει ότι θα συνεχίσει να δέχεται αιτήσεις για το Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄ Κατηγορίας που θα υλοποιήσει σε συνεργασία με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, έως και την Δευτέρα  22 Απριλίου 2013, για τη δημιουργία νέου τμήματος.

Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 17/96 (ΠΔ 17/96), κάθε επιχείρηση που απασχολεί, ή πρόκειται να απασχολήσει προσωπικό, πρέπει να έχει Τεχνικό Υγείας και Ασφάλειας (ΤΥΑ), δηλωμένο στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Από την ίδια Νομοθεσία, προβλέπεται ότι καθήκοντα ΤΥΑ σε μικρές επιχειρήσεις, μπορούν να ασκήσουν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, αρκεί να έχουν παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο επιμόρφωσης εργοδοτών για την άσκηση των καθηκόντων τους ως Τεχνικών Ασφάλειας, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Εργασίας.

Τα σεμινάρια αυτά είναι διάρκειας:

  • 10 ωρών για επιχειρήσεις Γ! κατηγορίας επικινδυνότητας: Γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ιατρεία, λοιπές υπηρεσίες, μεταφορές, εμπόριο, αποθηκεύσεις, τράπεζες,  διοικητικές υπηρεσίες, υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών.

Ο Ν.Ε.Σ.Κ. στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του, πρόκειται να υλοποιήσει τα Σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας στην Κίσαμο.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σεμινάριο του 3ου τμήματος Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄ Κατηγορίας θα υλοποιηθεί εφόσον μέχρι τις 22 Απριλίου 2013 έχει συμπληρωθεί τμήμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος και στα τηλέφωνα 28220-22772 & 6944531137.

Ωράριο λειτουργίας γραφείου: 09.00- 13.00

 

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

      Ο Πρόεδρος                                              Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Ε.Β.Ε. ΧΑΝΙΩΝ

                       Αννουσάκης Γεώργιος                                                 Χαιρετάκης Μιχαήλ