Μενού Κλείσιμο

Επιτυχής Ολοκλήρωση Τμημάτων ΛΑΕΚ 1-25 “Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων”

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα τμήματα των επιδοτούμενων εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο πλαίσιο της Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης ΛΑΕΚ 1-25 με αντικείμενο κατάρτισης «ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ», τα οποία υλοποιήθηκαν από το Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ευχαριστεί εγκάρδια το ΚΕΚ ΔΙΑΣΤΑΣΗ και ιδιαίτερα τον κ. Κουλιεράκη Ιωάννη και την κα Αγγελάκη Αντωνία για την άριστη συνεργασία τόσο στην προετοιμασία όσο και στην υλοποίηση όλων των προγραμμάτων, τη σωστή οργάνωση και το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό.

Ακόμη ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές , κ. Κουλιέρη Νικόλαο(Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης), κ. Κρητικό Αθανάσιο (Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων) και κ. Μπόμπο Παναγιώτη(Επόπτη Δημόσιας Υγείας/Υγιεινολόγο), που συνεργάστηκαν άψογα με τους καταρτιζόμενους προκειμένου να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα το πρόγραμμα.

Τέλος ευχαριστούμε εγκάρδια όλους τους καταρτιζόμενους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και συνεργάστηκαν άψογα τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αννουσάκης Γεώργιος