Μενού Κλείσιμο

Έκκληση Ανθρωπιάς & Αγάπης

Στην Ελλάδα σήμερα, καταγράφεται εκρηκτική αύξηση του αριθμού των αστέγων, ενώ υπολογίζεται ότι περίπου2 εκατομμύρια κάτοικοι της χώρας  υποφέρουν από τη φτώχεια. Τα τεράστια προβλήματα ανεργίας , ο υποσιτισμός και η εξαθλίωση των ηλικιωμένων, είναι το τρίπτυχο των προβλημάτων που αναδεικνύει η ραγδαία αύξηση των πολιτών που σιτίζονται στα συσσίτια.

Η ανέχεια έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών οικογενειών  που μέχρι πρότινος ,ήταν σε θέση να ικανοποιούν τις ανάγκες τους σε σίτιση , προνόμιο που σήμερα το στερούνται.

 

Ενδεικτικό για την κατάσταση στην πόλη μας είναι ότι καθημερινά  η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Κισάμου, προσφέρουν περίπου 200 μερίδες φαγητό.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου απευθύνει έκκληση προς όλους τους επαγγελματίες και τους ιδιώτες, στηριζόμενος στην άμεση ανταπόκριση  τους, για ενεργή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα, φάρμακα και είδη ρουχισμού, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες  των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου και του Αννουσάκειου Ιδρύματος.

Ας προσφέρουμε, ότι ο καθένας από εμάς μπορεί, συμβάλλοντας έτσι στην κάλυψη των βασικών αναγκών  για τροφή, ρουχισμό και φάρμακα, ανθρώπων που τα στερούνται , αποδεικνύοντας ότι  το πρόβλημα του διπλανού μας, αφορά και εμάς .

Τα προσφερόμενα είδη θα παραδίδονται στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Κισάμου.

Η προσφορά μας, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αννουσάκης Γεώργιος