Μενού Κλείσιμο

Ανακοίνωση Νέας Υπηρεσίας Ν.Ε.Σ.Κ.

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει τα μέλη του ότι, στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών –μελών του Συλλόγου, δημιουργεί μια νέα υπηρεσία που στόχο έχει την εύρεση προσωπικού για τις επιχειρήσεις  μέσω του Ν.Ε.Σ.Κ.

Ο Ν.Ε.Σ.Κ. καλεί τους ενδιαφερόμενους ανέργους, όπως καταθέσουν στο Σύλλογο το βιογραφικό τους, το οποίο με τη σειρά του ο Ν.Ε.Σ.Κ. θα μπορεί να  χρησιμοποιήσει προκειμένου να προωθήσει τους ανέργους στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Ρητά  δηλώνεται ότι ο Σύλλογος έχει το δικαίωμα να δώσει τα στοιχεία των βιογραφικών των ανέργων στις υποψήφιες επιχειρήσεις.

Σε καμία περίπτωση ο Ν.Ε.Σ.Κ. δεν υποκαθιστά κρατικές υπηρεσίες ανάλογων καθηκόντων, ούτε έχει την υποχρέωση για την ανεύρεση εργασίας στους ανέργους.

Σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία στους ανέργους να απορροφηθούν  ευκολότερα στις επιχειρήσεις της Κισάμου που ενδιαφέρονται να προσλάβουν προσωπικό, καθώς και να διευκολύνει τους επιχειρηματίες  στην αναζήτηση του κατάλληλου για εκείνες προσωπικού.

Βιογραφικά  ανέργων  καθώς και αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις επιχειρήσεις θα γίνονται δεκτά στη γραμματεία του Ν.Ε.Σ.Κ. καθημερινά 09.00-13.00 στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 28220-22772