Μενού Κλείσιμο

Συμμετοχή στην Απεργία της Πέμπτης 18-10-2012

18-10-12_FOTO_____


18-10-12_FOTO_____

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, δηλώνει την ικανοποίηση του για τη δυναμική συμμετοχή των επαγγελματιών της Κισάμου στην Πανελλαδική Απεργία της Πέμπτης 18/10/2012.

Η Κίσαμος απέδειξε, ότι μπορεί να λειτουργήσει ομαδικά και οργανωμένα, καθώς μόνο μέσα από συλλογικές δράσεις μπορούμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πρεσβεύοντας πάντα το γνωμικό «Η Ισχύς εν τη Ενώσει» ο Σύλλογος μας συγχαίρει όλους τους επαγγελματίες, οι οποίοι έχοντας αντιληφθεί τις καταστροφικές επιπτώσεις που υφίστανται οι επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές μας, έκλεισαν τα καταστήματα τους παρόλο που όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό αποτελεί πλέον πολυτέλεια.

Υπήρξαν βέβαια και οι μεμονωμένες  περιπτώσεις επαγγελματιών, που αποφάσισαν να ανοίξουν, παραβλέποντας το σύνολο και δρώντας αποκλειστικά για το ατομικό τους συμφέρον.

Μακροπρόθεσμα ίσως αντιληφθούν και εκείνοι ότι με αυτό τον τρόπο υπονομεύουν όχι μόνο το γενικό αλλά και το δικό  τους καλό.

Ο Ν.Ε.Σ.Κ. δηλώνει την αποφασιστικότητά του να διεκδικήσει τα αιτήματα του ελληνικού εμπορίου στην επόμενη κρίσιμη περίοδο, παίρνοντας δύναμη από την επιτυχή κινητοποίηση της προηγούμενης Πέμπτης.

Ο  Πρόεδρος κ. Ανουσάκης ήταν παρών στις κινητοποιήσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου(ΕΣΕΕ) στην Αθήνα, εκπροσωπώντας τον εμπορικό κόσμο της Κισάμου, καταθέτοντας επί προσωπικού στον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Κορκίδη  τις θέσεις του Συλλόγου μας, προωθώντας έτσι για ακόμη μία φορά συνεργασίες , που απώτερο στόχο έχουν την ανάπτυξη του τόπου μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αννουσάκης Γεώργιος