Μενού Κλείσιμο

Ευχαριστήριο για Ναυαγοσώστη

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ευχαριστεί θερμά τον κύριο Σταθάκη Θεόδωρο, για την κατάθεση του προς το Σύλλογο μας, ευχαριστήριας επιστολής και χρηματικού ποσού για την κάλυψη των δαπανών της πρόσληψης Ναυαγοσώστη στην παραλία Τελωνείου-Γηπέδου.

Παραθέτουμε παρακάτω την επιστολή του κου Σταθάκη:

«Με την παρούσα  επιστολή μου θέλω να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και σε σας προσωπικά, αλλά και σε όλα τα μέλη σας, για την άμεση ενεργοποίηση σας μετά το τραγικό γεγονός , απώλειας ζωής του ανιψιού μου. Η άμεση παρέμβαση σας, με τοποθέτηση πύργου και πρόσληψη  ναυαγοσώστη στην παραλία Τελωνείου, είναι σίγουρο ότι απέτρεψε να συμβούν αντίστοιχα περιστατικά.

Η αυτοθυσία ενός δεκαεξάχρονου παιδιού, που έγινε στην προσπάθεια του να βοηθήσει συμμαθητές του, αν και δε γνώριζε ο ίδιος κολύμπι, συγκλόνισε και ευαισθητοποίησε την τοπική μας κοινωνία, δείχνοντας της το παράδειγμα για το πώς πρέπει να πράττουμε ως άνθρωποι.

Αυτό ακριβώς έδειξε και η παραπάνω ενέργεια σας.

Σας παρακαλώ όπως δεχτείτε ένα συμβολικό ποσό (200ευρώ) για την κάλυψη μέρους των παραπάνω δαπανών.»

Ακόμα ο Σύλλογος μας ευχαριστεί εγκάρδια, όλους τους επαγγελματίες της παραλίας Τελωνείου, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Ν.Ε.Σ.Κ. αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα ύπαρξης ναυαγοσώστη στη συγκεκριμένη παραλία,  και προσέφεραν όλοι δείχνοντας την ευαισθησία τους, σε ένα πρόβλημα που δυστυχώς έχει απασχολήσει πολλές φορές την τοπική κοινωνία.

Τέλος ευχαριστούμε το ναυαγοσώστη Πετρόπουλο Παναγιώτη για τις υπηρεσίες που προσέφερε,  με αίσθημα αυτοθυσίας και σε αρκετές περιπτώσεις κατάφερε να αποτρέψει την επανάληψη παρόμοιων τραγικών περιστατικών.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αννουσάκης Γεώργιος