Μενού Κλείσιμο

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας & πρόσοψης Καταστήματος

ΕΝΘΥΜΙΟΝ
ΕΝΘΥΜΙΟΝ
ΙΡΙΔΕΣ
ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ
BISTRO
ΣΕΣΟΥΛΑ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των καταστημάτων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό “Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας & πρόσοψης Καταστήματος ” για το 2019 που διοργάνωσε ο Νέος  Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου σε συνεργασία με το Δήμο Κισάμου.

 

Στην Επιτροπή αξιολόγησης συμμετείχαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Ν.Ε.Σ.Κ. οι κ. Καστανοπουλάκης Κώστας και Τσιριωτάκης Γιάννης, εκ μέρους του Δήμου, ο κ. Κουνδουράκης Βασίλης και η κ. Μαρακάκη Βίκυ καθώς επίσης η κ.  Λαινάκη Νεκταρία –Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Ο διαγωνισμός όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, απευθυνόταν  σε εμπορικά καθώς και σε  καταστήματα εστίασης, όχι μόνο για την καλύτερη βιτρίνα αλλά και πρόσοψη, οπότε τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν βάσει των παραπάνω κριτηρίων. Σύμφωνα με το άθροισμα της βαθμολογίας των κριτών, στην πρώτη και δεύτερη θέση υπάρχει ισοψηφία.

Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Α΄Βραβείο enthimion- Δουβλετή Ευαγγελία 150€ & Ίριδες –Χαιρετάκη Δέσποινα 150€

Β΄ Βραβείο Σκασιαρχείο- Σγουρομάλλης Χαράλαμπος 100€ & Bistro –Νικολακάκη Κατερίνα 100€

Γ΄ Βραβείο Σέσουλα-Κονταξάκης Ανδρέας 100€

Η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/01 και ώρα 19.30 στα γραφεία μας στην Ετήσια Κοπή Πίτας του Ν.Ε.Σ.Κ.

Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή αξιολόγησης καθώς  και τα καταστήματα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό  ευελπιστώντας  να γίνει θεσμός, διότι αποτελεί κίνητρο για τη δημιουργία εορταστικού κλίματος,  συμβάλλοντας παράλληλα  στην  ενδυνάμωση της αγοράς της περιοχής μας.